Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjugohundraett den elfte september blev jag man

tjugohundraett den elfte september
blev jag man
två timmar senare rasade världen samman
och den rasar än idag
snart elva år senare
det är samma kvinna
det är samma nation
det är samma värld
allt är sig likt
och inget kommer förändras
inte än på ett tag
men det sker
och om elva år kommer allt
att kännas annorlunda
än tjugohundraett den elfte september
men världen kommer fortfarande
rasa
min värld
allas värld
det är bara minnet som sviker
och det är väl som de säger i Japan
att det blekaste av bläck
är bättre än
det bästa av minnen




Fri vers (Fri form) av Asgeirr Immanuel
Läst 420 gånger
Publicerad 2011-06-28 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel