Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig i första ljuset



Ser dig i första ljuset

hur själva gryningen
älskar dig,
smeker din kind
och kysser dig vacker

Andlösa ögonblick
då dina ögonlock
darrar lätt
av beröringen

Ett litet leende
och en suck av välbehag
som om du anar
att det blir dag
och att jag ser dig.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-06-30 09:16



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Smäktande..speciellt gillar jag andra stycket..som kan tolkas åt olika håll.. snyggt !
2011-07-24

  Elisabeth VIP
Fin stämning!
2011-07-11

  Anna*
Underbart fint skrivet! Applåderar
2011-07-08

  Lena Krantz VIP
Det kan man nog faktiskt göra, dvs ana att man blir betraktad även fast man fortfarande sover, eller i vart fall är på väg att vakna.

Det här är mys för mig, föder lite längtandrömmar.

Tack!
2011-06-30

  mare VIP
Vacker dikt
2011-06-30

    ej medlem längre
Ljuvlig!:)
2011-06-30

    ej medlem längre
Superbt fokuserat, om det ljuvliga i att upptäcka en annan människa och lusten till henne/honom
2011-06-30

  stella
Jag suckar också. Mycket vackert...
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP