Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om livets tålamodsprövning

Jag fastnar i livets frågor
fast jag frågat om igen
vet att dagar går i vågor
att leendet kommer sen

Trots det så darrar min röst
undrar hur allt ska bli
vet att sorgen finner tröst
att söka lyckans energi

Då är då och nu är alltid nu
stannar ändå tidens kval
vet att berg ska klyvas itu
att snart är framtidens val

Jag fastnar i ännu osedda svar
fast Gud hör min bön
vet att den som spar han har
tålamod får till slut sin lön




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-02 06:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svaret finns i Ordet.
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP