Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tränga bort livet

Utsatta
i en för kylig värld

blundar hårt
tränger bort
tanken på livet

för att orka

leva




Fri vers av vilsen
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-01-01 16:52



Bookmark and Share


    skrutten
vet inte vad jag ska säga, men OJ vad du är bra på det här älskling!
2006-10-27

  oprivat
Underbar vännen...otroligt sant, så sant!
2006-01-01

    livräddaren
gumman!(L)
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

vilsen