Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov i Vackraste Himmelsbädd

Min hand i din hand

Så varmt i hjärtat

Står här i tårar

Vet att du känner min längtan

Så stark,

Så sann

Din ömma tröst

Inget tar slut,

Det tar bara en helt annan form

 

Din sista stund på jorden

Det var dags att ta farväl

Din röst fyllde smärtan till mildaste ro

Nu får du vila i din himmel,

Som är öppen just för dig

Vi ses snart igen

I renaste kärleken

 

Så långt borta ekar orden

Ibland jag kan känna dessa väggar tala

Din närhet i rummet

Omfamnar min oro

Svepande vind så lugn

Tar tag i min tunga själ

För mig närmare dig

Känner att snart får jag möta dig ängel igen

 

Minnet som sparade allt

Plötsligt blir allting ingenting

Nu får du vila i din himmel

Det var dags att ta farväl




Fri vers av Mona Drugge
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-03 13:48



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
en bild i skönhet
med vackra hjärtvingar skriven
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge