Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Live me golden tell me dark, Hide from Graveyard John /.../ The leaves will bury every year, And no one knows I'm gone" - Tom Waits, "No one knows I´m gone"


Snart är jag blott ett minne av vad jag har varit


Ingen ser mig gå
Ingen minns mig så
Ingen vet, att jag levt
Ingen saknar, den som inte vaknar




Fri vers av Herr Ångest
Läst 561 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-05 10:41



Bookmark and Share


  Lindsy
Snyggt författat, men hemsk innebörd. Ändå gillar jag. Kram
2011-07-05

  Lindsy
Snyggt författat, men hemsk innebörd. Ändå gillar jag. Kram
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest