Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färdigtwittrat

nu är det färdigtwittrad
skrek grannen från sin balkong

innan han sköt ett välriktat skott
mot den lilla fågelns bo




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-05 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Du är fyndig du. :-)
2011-07-06

  Emme VIP
Stackars lilla fågel ;-)
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric