Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det stora mörka lilla


Jag ramlade ner i ett kaninhål
ett litet svart sådant
men tillräckligt stort ändå
för att rymma lilla mig

nu kan jag inte hitta ut
det är mörkt
omkring mig
härskar natten



kommer ingenstans
känner överallt
och jag letar fortfarande
efter dig

det är svårt att krama en skugga
löd ekot i min bubbla
du brast i tårar
små droppar av mörka vatten




Fri vers av Herr Ångest
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-05 15:52



Bookmark and Share


    //Nikita
Jag kan relatera..
2011-07-19

    //Nikita
Jag kan relatera..
2011-07-19

    //Nikita
Jag kan relatera..
2011-07-19

  Karina"Kia"
Allt stannar upp i livet... där vi andra passerar......

Livets känsla kan kännas tomt,botten-löst,innehålls-fattigt,livet kramas ur,man känner sig som en trasa,helt enklet livet är natt-svart,svårt att andas,mörkt och livets tid är trång

Kärleken till återkomsten=Livet
Att få börja om på nytt,(Går det att vrida tillbaka klockan,få göra om,göra det rätta) En känlsa en tankeTänk
Att få känna kärlekens värme...Rosenrött!

Du skriver på vers,så man fångas lätt i tankens tankegång..ja så blev min när jag läste din

Livet är inte svart eller Vitt! Livet känns,Livet pågår under hela livet
Livet är skönt att leva om man tänker på rätt sätt........kan man fundera på
/Karina*Kia*
2011-07-06

  M_Franke
Jag skälver i hela kroppen när jag läser, kanske är det kaninhålet bredvid ditt jag hamnat i, knacka i väggen o se om det knackar tillbaka.....lysande text
2011-07-06

  Ninananonia VIP
Ja det är svårt... :I
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest