Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon gång på småtimmarna. Jag vet inte riktigt själv vad jag ville med den här texten, så hör gärna av er med förslag på tolkningar!


Tidlöst vakuum.

För trött för att sova
För pigg för att vara vaken
Ligger jag i ett tidlöst vakuum
Medan resten av världen fortsätter som vanligt

Jorden fortsätter snurra
medan jag ligger stilla

Fåglarna kvittrar
medan jag är tystare än någonsin

För var dag blir det varmare
medan temperaturen är konstant hos mig

Jag ligger i ett tidlöst vakuum
Medan resten av världen fortsätter som vanligt




Fri vers av EiraN
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-06 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN