Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket ordinärt tema, men det blir aldrig uttjatat.


Kan allt som är trasigt lagas?

Kanske kan det som är trasigt
bli helt igen

Kanske kan fåglarna börja sjunga
bäckar börja porla
och nytt vatten flyta i floderna

Kanske kan bruna löv bli gröna
gräset kännas mjukt mot fötterna
och daggen torka i solen

Kanske kan jag en dag sträcka ut en hand
med vetskapen om att någon kommer ta den




Fri vers av EiraN
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-07-06 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN