Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever mitt egna liv och så kommer det fortsätta

Inte en sekund

av mitt inte allt för långa liv

ska jag slösa

till att försöka passa in



Inte en sekund

av min korta tid

ska jag ägna

åt att bli den du vill att jag ska vara



Jag är den jag vill vara

och ingen annan

för jag är inte till

för att anpassa mig efter dina vilkor




Fri vers av som det kan gå
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-06 19:50



Bookmark and Share


  cilax VIP
att diktjaget nödgas säga det självklara återspeglar poetens ambivalens, ja, faktiskt. Och jag vill också tro att det är poetens mening med texten. I så fall vackert
2011-10-17

    Birgersdotter VIP
Så bra -så sann.så klokt och bra budskap
2011-08-16

  Robin V
Att vara sig själv och ingen annan är bra. Ingen annan är så bra på att vara sig själv än just en själv.

Så det låter som en smart plan :)
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå