Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En historia om en människa som har förlorat sitt samvete... 

 




Vintermord (fortsätt på egen risk)

I mitt inre finns en djup sjö

Där stenar faller utan att landa

Där botten aldrig har funnits

En sjö av raseri

 

Varför känner jag ingen rädsla när jag smeker det kalla stålet i min ficka?

Ett skott och allt förändras

Ett hugg och blodet forsar fram

Sedan sjunker den kalla metallen djupare och djupare

 

En sjö i mitt inre

Framsteg, mitt medvetande gör framsteg 

Allt är lika klart som en vinterdag i februari

 

Jag har rensat mina kretsar, slagit på strömmen,

öppnat dörren och gått ut

 

Ut, ut, fälten ligger rena

Ut, ut, natten är min bästa tid

 

2008




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-06 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg