Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soundtrack

Musiken startar när eftertexterna börjar rulla

I natt vill vi leva

I natt kan vi leva

Ljuset tänds och vi går sakta ut

 

Vi blandar drinkarna medan filmduken tar eld och blir till aska

Vår önskan om ett bättre liv föds när hjälten överlever och lever för evigt

En dröm som syr samman alla drömmar

 

Staden är en sjudande gryta av ljus, ljud och liv

Filmens färger tar vi med oss ut

Inget blir som det var

Inget blir som förut

 

Ikväll, när vi kommer utanför

När vi står på trottoaren

När vi ser upp mot himlen

När stjärnan faller hörs musiken igen

När musiken börjar är det dags att gå… 




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-06 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg