Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utkast... Kan inte låta bli att undra om människor som går bort håller sig kvar tills allt är klart här. Känns så i alla fall...


Hjälp mig att förstå..

Är det för sent att säga allt det där jag tänkt på,
allt det där jag undrat.
Kan du höra mig på den plats du är nu?
Kan du besvara mina frågor?
Kan du ge mig de svar jag behöver få innan du beger dig av?
Kan då få mig att förstå?
Förstå hur du kunde vända bort blicken samtidigt som du med omsorgsfull hand tog mig under dina vingar?




Fri vers av Ahhava
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-01-02 01:05



Bookmark and Share


  John Leonard Edlund
det var bra ju
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava