Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute flödar musiken..

Ute flödar bluesen
jag njuter där jag är
i min kära bostad
och lite kläder bär..
skönt att kunna "digga"
och greja på samma gång
i mitt "ponderosa"
och avlyssna bluesens sång ;)








mare











Fri vers av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-08 16:14



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag älskar att dansa. Jag tycker det är underbart med musik!
2011-07-12

  ULJO
Låter härligt.
2011-07-09

  Bibbi VIP
Kul text på alla sätt och vis!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP