Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv!

Att skriva är en del av mig,
den delen vill jag föra över till dig.

Oavsett vad du känner, hur du än mår,
har du dina ord som alltid består.

Är du ledsen, ensam eller glad,
skriv ner det hela på ett blad.

känner du dig besviken eller förtvivlad,
prata med pappret och du blir utvilad.

Pappret kommer aldrig dömma dig eller säga att du har fel,
allt du skriver ner tas emot med omsorg och du känner dig hel.

Det spelar ingen roll om någon får läsa dina tankar eller ej,
att skriva är något som jag gärna vill att du gör till din grej.




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-08 20:35



Bookmark and Share


  Asger_Poet
Fint! Värd en guldstjärna och en applåd! :)
2021-01-16

  Asger_Poet
Och jag skriver...?
2021-01-13

    ordskalv
Så enkelt och så sant.
2011-07-08

  Maha!
den störtade ärkeängeln Faust, jag håller absolut med dig,
skriva dagbok, eller bara använda papper och penna är i dagsläget så underskattat!!!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!