Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra ros

Jag älskar dig
Du vackra ros

Jag kysser dig
och du flyger din kos

Borta du är
lämnat mig så kär

Jag älskar dig
Du vackra ros

Det är dig
Jag vill vara hos




Fri vers av Edith_
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-08 21:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skön i sin klämtjecka men ack ändå rosatiska ton.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_