Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar tystnad..

Natten är full utav liv
och timmen är ganska sen
människor pratar så högt
vill sova, har tvättad mig ren
för tystnaden längtar min själ
den vill ha lugn och ro
ska läsa vila en stund
tills jag somnar gott i mitt bo







mare









Fri vers av mare VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-09 01:58



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag har stort behov av att vara ensam, eller ifred - som jag själv hellre kallar det. Känns igen.
2011-07-12

  Bibbi VIP
Underbar harmoni Du återspeglar.
2011-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Hit hörs rockfestivalen Getaway fast den håller till över 3 km bort.
2011-07-09

  Alva Johnsson VIP
Det är i tystnaden
vi finner oss själva.
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP