Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fåglarna höll kvällskonsert..


Minnen från igår..

Minnen från igår
kommer alltid finnas kvar
stunden med mamma pappa
jag för evigt inom spar..
där satt vi vid sjön
drack kaffe, såg solnedgång
pratade om livet
och lyssnade vacker sång








mare





Fri vers av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-10 13:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart med de ljusa minnena.
2011-07-15

    Tea Alex
Ja. Minnen.
De får man vårda ömt. I liten ask. Bredvid sängen, eller varthelst man behöver dem, inom räckhåll. :)
2011-07-12

    ej medlem längre
Det är viktigt med minnen. En del av det eviga livet!
2011-07-11

  Lars Hedlin
Fina minnen man spar! :) kram
2011-07-11

  ULJO
Härligt att du kan ta fram minnen från förr, det är viktigt och att du delar mig dig av dem på det här sättet.
2011-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Oförglömligt.
Cykelturerna till Älvkarleö bruk med mor och far.
2011-07-10

    ej medlem längre
Tack att du delar med dig av denna sköna stund.
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP