Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten kärleksförklaring till Lund. Känner mig sentimental inför flytten till Umeå.


Lunds gator.

Klackarnas klapprande mot kullerstenarna
behöver aldrig låta ensamt
Det ackompanjeras av ekot
som svävar mellan husväggarna

Ögonen behöver aldrig söka
efter bekanta föremål
Även när jag blundar
ser jag husens färger och fönsterluckornas former

Om jag skulle tappa balansen
vet jag var det finns någon att luta mig mot
Om något skulle stoppa min väg
vet jag hur jag ska ta mig förbi det
Om jag skulle glömma
vet jag vart jag ska gå för att bli påmind




Fri vers av EiraN
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-11 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN