Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hantering av smärta.

Kroppen raderar automatiskt smärtupplevelser från hjärnan
Man kommer ihåg att man haft ont
men inte hur ont man haft
Därför känns varje ny smärta som den värsta man upplevt
Den gör ondare än någonsin




Fri vers av EiraN
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-13 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN