Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De essentiella cellerna.

Cellen som ännu inte fått brinna av smärta
är inte essentiell för överlevnad
Det är däremot de celler
som brunnit
slocknat
och fått nytt liv igen




Fri vers av EiraN
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-13 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN