Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära du

Oj, bara två veckor kvar,
sen blir du det dyrbaraste jag har.

Jag är inte rik och bor heller inte på ett slott,
men när du anländer vet jag att det är rikedom jag fått.

Jag längtar så förskräckligt redan nu,
att få bära dig i mina armar kära du.

Jag vet inte hur du kommer se ut eller vad du kommer heta,
men det spelar absolut ingen roll ska du veta.

du kommer att fylla våra dagara med glädje och lycka,
och med längtan och förväntan kommer du vårt liv att smycka.

Du kommer att bli det bästa vi någonsin haft,
och du kommer att ge din pappa och mig efterlängtad positiv kraft.








Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-13 18:47



Bookmark and Share


  Lyricanna
så fint Maha, gillar i massor och applåder i mängder!!!!
2011-07-14

    Yarissa
Så fin kärleksförklaring till er ofödda!
Vackert!
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!