Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROCKFESTIVALEN (2) Fy katten!

Festivaltåget från Stockholm
skramlade förbi mitt fönster
klockan tre i natt
och just då
passade katten på att kräkas
framför mina fötter
i protest mot
att friden snart är slut
när huset
kommer att invaderas
av festivalbesökare
och annat löst folk

Fy katten!




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-14 15:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Humor i eländet.
2011-07-18

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-07-15

  ULJO
Det som är ett nöje för en del kan vara ett helsike för andra. Håll ut på söndag är det lugnt igen
2011-07-15

  anits VIP
En text skriven med mycket ironi
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP