Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symfoni

Vill du skriva mig en låt

Nåt personligt nånting svårt

När dina tårar skapar symfonier utav sorg
Likt avgrundsvrål och änglasång

Så lyssnar jag tills instrumenten torkar bort




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-01-02 18:52



Bookmark and Share


  hyena
oh gooosh i like it. :]

"När dina tårar skapar symfonier utav sorg
Likt avgrundsvrål och änglasång"

- helt perfektus. känns som den meningen var gjord för min sinnesstäning! tack!
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson