Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får gärna vara kallt när man läser den här för extra effekt eller nåt haha ;)


I kylan av


Är så mörkt att jag inte kan andas

Men kylan den skrämmer mig mer

För med frosten på insidan pannan

Är jag kall nog att handskas med er


För ni ser mig med iskalla ögon

Så jag gör allt jag kan för att se

Och jag önskar att jag var nån annan

Så jag tvingas att frostskadat le




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 821 gånger
Publicerad 2006-10-16 09:05



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Frös redan innan...men fryser än mera nu...
Känner ångesten, rädslan men också ett andetag av styrka.
Mycket väl diktat !
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson