Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas att någon tycker den är bra :)


Det är bristerna som gör dig perfekt

Din närhet gör allting så underbart lätt
Din humor, ditt skratt, din värme, ditt sätt

Och du är så söt fast tårar är salt
Och ärren du bär gör dig vackrast av allt
Det är bristerna i dig som gör dig perfekt
I mina ögon är allt du gör rätt

Och det gör ingenting om du inte mår bra
Om inget går rätt någon kommande dag
Om värmen dig flyr, och allting blir kallt
kommer ändå alltid vara vackrast av allt




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 770 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-19 12:00



Bookmark and Share


    Silverbjer
Så vackert! Du ser kärlek för vad den är...
2006-12-19

  Teresia Ridell
Underbar äkta kärlek !
Vackert, vackert, vackert !
2006-10-19

    Manuela
Åhhh så härlig dikt!Orden flyter bra och man hoppas att fler tänker på ditt vis. Ha en bra dag:)
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson