Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprick upp

Sprick upp

I ett av dina falska leenden
Och glöm bort
Vad du kallade mig

Men jag vägrar att förlora nu
För det du sa var allt för hårt
Allt för sårande och

Alldeles för svårt

För att jag ska kunna förstå

Du måste tala i mindre smärtsamma ord
För jag kan inte lyssna när jag blöder inombords

Kalla det ett självförsvar
Eller omedvetna val

Men effekten blir densamma

Så sprick upp
I ett av dina leenden
Glömde bort vad du kallade mig

Och nu börjar det igen




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-21 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson