Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens ord = Frustration


Detta trycket i min bröstkorg

Snälla säg mig vad det är
Vad det gör

Snälla säg mig att du hör

När jag skriker dagens ord

FRUSTRATION




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 545 gånger
Publicerad 2007-02-21 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson