Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo jag vet att titeln är en låt också men det här har inget med låten att göra :)


Under ytan


Ta mig härifrån

Jag är syrefattigt blå

För jag drunknar i min hopplöshet när ingen kan förstå

Och jag kämpade mot ytan

Men orkar inte mer

Ni är stenen runt min fotled som har fortsatt dra mig ner

Och jag tar ett sissta andetag

En tom och tyst sekund

Jag väljer att besegras nu



När djupet gjort mig lugn




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-10-16 09:04



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt, med snygga liknelser.
Men synd att du inte kan hålla dig över ytan, sparka undan stenen o få ny luft !
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson