Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting man glömmer

Lika vacker som igår
När du lämnar mig i sängen
Tar på dig dina kläder
Passerar genom hallen

Så lämnar du ett spår
När du rör vid mig med handen
När du smeker mig på kinden
Gör diamanter utav sanden

För stunderna med dig
Är som stunderna i drömmen
Där verkligheten rubbas
Det är ingenting man glömmer




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-21 23:31



Bookmark and Share


  yoyyo
mycket bra bra
2007-11-12

  SocialPsychoFreak
Vackert, bra skrivet. *sanning*
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson