Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överskott av ingenting

Du önskar att du tappat känseln

Och du har nog för mycket
Av alldeles för lite

Så allt som du bär
Väger ingenting alls

Men bördan blir oerhört stor

Så ensam igen
Så sårad igen

Och bördan är oerhört stor




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-10-16 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson