Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då går jag hellre fel


Trött och med gråten i halsen
Medans ni sitter där och ser på

Hör jag massorna skrika sin åsikt
Om dom vägar jag valde att gå

Men nu skiter jag i vad ni tycker
Och jag vägrar att lyssna på er

För jag går hellre fel
Än att gå där för er

Trots att vägen jag valt kan va svår




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-21 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson