Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvud under vatten.

Att andas lugnare
hjälper inte när huvudet täcks av vatten
vad de som står på land än säger

Men jag ska dyka, med huvudet före
ner i ditt vatten
Och jag ska säga
sluta inte simma
förrän du når vattenytan

Och först då ska jag uttala orden
andas lugnare
och du ska förstå vad de på land menade




Fri vers av EiraN
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN