Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade, plocka ihop skärvorna.

Älskade, plocka ihop skärvorna
som är jag
Håll dem i dina händer
försiktigt så att du inte skär dig
En dag kommer jag vara hel
och du kommer bli den första att se mig




Fri vers av EiraN
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-14 22:23



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Helt underbar text!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN