Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AlfaHaiku No 2



nysnön förseglar
snöplogen river upp sår
strör sitt salt däri

























Bunden vers (Haiku) av alfa VIP
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-01-02 19:28



Bookmark and Share


  Anna H
Så bra! Ja det är verkligen att stör salt i såren att salta vägarna tycker jag. Det är ju mycket bättre att köra på packad snö än att köra i halvstelnat snöslask. Dessutom är den packade snön vackrare!
2006-01-03

    ej medlem längre
Fantastiskt bra och passande bild
i rader 2 och 3, med möjliga
personliga anspelningar.
men den tredje raden skulle
behöva en annan första rad
att anspela på...
2006-01-03

  Christer VIP
Suverän haiku...ovanligt fyndig och välskriven.
2006-01-03

  JMR
Perfekt!
2006-01-03

  Teresia Ridell
Snyggt fångat !
Ren o enkel men går ändå att vinkla på annat sätt.
Som livet självt ( när det jävlas ).
2006-01-03

  Propella
Underbar haiku. Detta är ditt format.
2006-01-02

  Cris
Fin haiku. Dagsaktuell. strör salt i såren. Så de försvinner..
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén