Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig ger jag upp allt jag är

Min identitet är Din

jag önskar att ditt hjärta kunde
slitas ut och leta efter mitt lika desperat som
mitt letar efter dig

jag önskar att du kunde vilja ha mer än min kropp
den är redan din och

jag har ingen självrespekt kvar

det luktar som dig i mina tankar
och jag känner avtryck från dina händer
när jag känner dig i mig

Jag går sönder när jag tänker på att du
kanske är i någon annan ikväll

jag borde inte men

för dig ger jag upp allt jag är
och blir den du vill ha

för det är inte mig


Du sa att du alltid älskade mig

älska mig igen
jag lovar att vara allt jag aldrig var

jag vill flytta in i dina armar
gömma mitt huvud i din bröstkorg igen

ta mig tillbaka
ta mig tillbaka
ta mig tillbaka


är det så svårt att vara min nu när hela min värld är du

jag har aldrig tillhört någon annan än dig
och nu är den lilla delen som var min egen din

de säger att ens handlingar gör en till den man är men
jag hatar dina handlingar och
jag älskar dig

jag vill att du ska älska mig
du vill bara älska med mig

och mitt hjärta slog ett extra slag när du bad mig att inte gå
fastän jag vet att du bara vill ha mig när du är hård




och jag finns inte till tillräckligt för att säga ifrån






Fri vers av Bline
Läst 523 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-16 01:27



Bookmark and Share


    närduintehör
så himla bra, otroligt träffande. I hjärtat.
2012-02-23

  © anakreon VIP
Hela dikten visar att du egentligen förstår att man aldrig skall ge upp allt man är för någon annan.
Aldrig!
Gubben Calle
2011-07-16

  C.Wieske
Håller med föregående talare. Man måste finna styrka att säga ifrån och ibland måste man även göra det som är bäst för en i slutändan, inte det man vill för stunden.

Fin dikt, gillar den.
2011-07-16

  mickech
Man måste finna styrkan att säga ifrån, men det var bra skrivet du fåbgade ju mitt intresse.
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline