Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Logiken är underbar


Sängprat


bland mina osäkerheter
i en hög på golvet
precis höger om
den där högen med kläder
som ingen plockade upp
slängda med
en gnutta frustration

(och kanske en liten bit
av bilden från igår följde med
men det är inte viktigt)

för bland mina osäkerheter
ligger mina tryggheter
det som skyddar
när det bränns
när något
när någon
kommer för nära
det stänger ute
det stänger av

så när jag ändå
ligger där jag ligger
får sängen vara osäkerheten
och täcket tryggheten
allt i ett
det är samma sak



(Och högen med kläder
den får ligga kvar)




Fri vers av Rumi
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-16 15:07



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Man kan ju i alla fall inte säga att du inte har ordning på dina saker....:P
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi