Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din existens

Din existens blöder djupa världar som endast barn av konsten kan förstå
Din existens berikar mina sinnen och ger mig så mycket som jag vill uppnå




Fri vers av ordskalv
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-16 16:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta är det djupa medvarandet
vilket inte är att likna vid medberoende

med varande
varande
med

detta medvarande är närvarande existens
2011-07-16

  Lena Själsöga Keijser
detta är
är
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv