Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Vilans Ros*

Dagen såg allena vilans ros på dig

Sömnens vaggande änglaöga blickar handen lugn o ljuv

Lägger kärleksfamnen,

Drömmars ro fylld av mild ömhet

Ville stanna,

Ej vakna mer

Kvällen lamslår oro o rädsla

Känslor o tankars tomhet

River tärande tung smärta

Skymningen mot natten

Bakom ontets mörka hölje,

Svävar stegen vankandes inlåst

Av o an bränner sorgens pressade hjärttårar,

Likt eldpiskans glödheta kol

Spårens avtryck mot morgonen i väntan på en öppning,

Bedjande i själen om en ny ros o utsträckt hand




Fri vers av Mona Drugge
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-17 19:50



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Inget skrap på ytan, utan djuplodande och intressant! Mycket bra!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge