Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att avstå är inte att försaka, det är att välja något bättre


kommer prinsen
så inte lär det vara hit

han kan förresten dra
om och när han väl kommer

en drottning förtjänar en kung




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-17 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
japp. minst!
2011-07-19

  "Silver" VIP
Exakt! :)
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP