Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppas ännu...

Jag lovade dig evig kärlek,
det är allt jag har att ge.
Vad jag än gör,
så gör jag det fel.
Kan inte ge dig evig lycka,
den är nått man måste jobba för.
Våran kärlek är skör,
den kan lätt spricka.
Vi lämnade den ovårdad för länge,
nu har den blivit kall.
Jag kan ändå inte gå,
hoppas ännu på ett mirakel.
Att våran kärlek så åter bli,
som det än gång var.
Vandrar omkring i resterna,
av det som en gång va...




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-18 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet, gillar rim. Men det är svårt att få till det bra, men tycker att du gjort det bra, bokmärker:)
2011-07-19

    Max Poisé
Har själv börjat skärma mig tillbaka till rimmet och finner hur mycket mer värde det blir i orden då de rytmiskt faller fint på plats!
2011-07-18

  Anna*
Stark och vemodig obduktion av det som en gång var. Det får mig att undra om något nytt kommer att spira ur den gemensamma grunden på ett nytt spännande sätt ...
2011-07-18

  Ninananonia VIP
Vacker och berörande...
kanske går det att börja om..
på nytt..
om båda vill :)
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.