Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändliga skrivarhav!

Dyker in i poeternas värld
ett oändligt skrivarhav
fyllt av olikfärgade pennor
fångar in och läser av skönhetens
pulserande kärleksord
ser en penna simma emot
stor mäktig med pondus
men bär skörhet och sårbarhet
och ett hjärta av lysande guld
plötsligt framträder en liten
full av energi och framåtanda
nyanserna glittrar och bländar
i en liten grotta gömmer sig
en sårbar ensam lidande poet
pennan glöder av sorg
poeter havet sjuder av liv och lust!







mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-25 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tror många känner sig träffade på ett eller annat sätt. Fin poesi :)
2013-10-31

  Minkki VIP
gott att simma i dessa vatten :)
2013-10-31

  Kim VIP
Bra skrivet! Ja havet rymmer mycket!
2013-10-27

  Rozsi.kovacs

mycket bra fångad känsla,
så trösterik o fin
2013-10-25

  Bibbi VIP
Fin hyllning.
2013-10-25

    ej medlem längre
Det var en mycket fin hyllning till alla oss poeter på poeter.se
Tar min del av äran till hjärtat för att vårda den ömt. Tack.
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP