Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarregn

stilla ett sommarregn
rensar luften
solstolarna under tak
grillen likaså

kantarellerna
de små förtorkade
vi såg i förrgår
och lämnade kvar
kan åter växa

jag får skylla mig själv
att jag inte tog med
gummistövlar

om jag förstör
mina skor i skogen




Fri vers av Anders P VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-18 18:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt skrivet!!
ja se gummistövlar det må en ha med sej i skog och mark..behagligare att kliva i fall det bär sta ut i värste blörotorna..så att säja- därest ville jag få säja att det här är fulländad sommarkänsla du satt på pränt absolut och god som haver den är ..sommarregn ett härligt fägn ..drippande droppar på oss själar en gång ur vatten sprungna- ☼
2011-07-18

  Ingmar Hård VIP
detta känns nära för en som också är en strövare
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP