Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig

Jag har ångest
Över den närhet jag aldrig kunde ta emot av dig
Jag har ångest
Över alla vackra ord du planterade i min själ
Men som jag aldrig kunde låta växa
Jag har ångest
Över alla dagar och nätter
Som du försökte älska mig så grundligt
Jag har ångest
Över att du slösat din dödliga livsviktiga tid
På någon som mig
På någon som aldrig kunde älska sig själv
Som därför aldrig kunde älska dig tillbaka
Förlåt




Fri vers av ordskalv
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-19 21:13



Bookmark and Share


  ingela79
Vackert! Och sant.
2011-11-16

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-10-29

    igen
fin igenkänning i den ja'
2011-08-28

  Rumi
Precis så. Man kan inte, man stänger av och man sårar någon som älskar en trots att man inte förtjänar det. Det gör ont. Brutalt bra skrivet!
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv