Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har slutat leta men kanske, kanske


Om du finns

Jag vill att

du skall vara

mitt undantag
mitt andetag
värmen och styrkan

under sorgens tunga steg
glädjen i ett ögonblick
kan du se mig då
som jag vill se dig nu

om du finns
om du fanns
några stunder
bakom mina revben
i mina tårar
någonstans
i min själ

Ett undantag
ett andetag

det du kan få
om du finns





något som jag inte längre minns




Fri vers av Rumi
Läst 523 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-19 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi