Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kväll vid bryggan

Tidens gång
markeras av
ett passerande
fartyg i farleden
i övrigt allt stilla

svallvågor
över den annars
spegelblanka
vattenytan
närmar sig stranden

ljusen från
staden i fjärran
dallrar i värmen
som stiger från
vattnet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-19 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du såg, du fångade!
2011-07-23

  Ingmar Hård VIP
det behövs vanliga, enkla skildringar av det som faktiskt är liv. Liv bortom mobilofoner.
Ingmar
2011-07-20

  Per Rydberg
Till bredden inser fylld av ordens somriga vin. Skål för en undetbart stämningsfylld bild!
2011-07-20

  stefan.g
Skön text som direkt målar upp bilder som om jag vore där. Tack för läsningen!
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP