Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en massa glädje


Till livet

När du inte fanns
men ändå
var du där och väntade
När jag inte kunde se dig
men ändå
kunde känna dig
nära, så nära

och kanske
du visste om mig
på något sätt
hörde du mig
när jag sa
att jag längtade
att när du kommer
så skall jag vara där

För du är det största
det fina
allt som är vackert
det är du

Andas ditt första andetag
öppna dina ögon
för du är välkommen

Liv




Fri vers av Rumi
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-21 19:48



Bookmark and Share


  Maskrosen
vackert:)
2011-08-13

  Maskrosen
vackert:)
2011-08-13

  Freeman
Vilken underbar hyllning, vackra ord till livet, applåder!!!
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi