Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurar till mig ett leende?


Gammelgäddan ligger liksom Lurar i vassen
De har legat där ett simtag
Lurar simmar lugnt iväg
Här fanns inget drag







Om jag mår bra?
Jodå, jag morfin-t




Fri vers av alfa VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-03 12:48



Bookmark and Share


  Propella
Hi hi mig fick du ett leende ur iallfall :-) Finurlig text!
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén