Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig min kära (ångest)



Jag vill känna din hud emot ,
mina
ryggradsfingrar
dra dina linjer rätt under tystnad
höra regnet mot rutan
precis
som din kalla kind

lägga skuld på skulderblad
benen på din ryggrad
ståtlig
känslokall
och alldeles trasig.
långt borta, du min åska
räknar sekunder
men du försvinner aldrig ifrån mig




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-22 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är så duktig!
2014-02-16

    ej medlem längre
Du ska gå till min syster Anki Saedén
Och köpa lakrits för du skriver innerligt om ångest
2012-04-07

    Max Poisé
Måste medge att du skriver spännande! Ännu en text där du lyckas hålla stubinen tänd hela vägen till slutordet!
Applåder
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg